BAROLARIN VE AVUKATLARIN AVRUPA İNSAN HAKLARI KONUSUNDA KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ AVRUPA BİRLİĞİ - AVRUPA KONSEYİ ORTAK PROJESİNİN 23 HAZİRAN 2022 TARİHİNDE İSTANBUL'DA YAPILAN KAPANIŞ KONFERANSINA BAROMUZU TEMSİLEN AVUKAT ONUR İNANLI KATILDI.
Tarih: 24.06.2022| Okunma Sayısı: 286

Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi Avrupa Birliği - Avrupa Konseyi Ortak Projesinin 23 Haziran 2022 tarihinde İstanbul'da yapılan kapanış konferansına baromuzu temsilen Avukat Onur İNANLI katıldı.

Dört yıldır Türkiye Barolar Birliği ile ortak yürütülen bu projenin kapanış konferansında İfade Özgürlüğü: Dönüşüm ve Süreklilik başlığı altında çeşitli sunumlar yapıldı.

Proje sorumlularının ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Erinç Sagkan' ın konuşmalarıyla başlayan konferans pilot olarak seçilen baroların projeye bakışı ve alınan eğitimlerle ilgili bilgilendirmelerinin ardından alanında uzman akademisyen ve hukukçuların ifade özgürlüğü konulu sunumları ile devam etti.

Konferans proje sorumluları ve Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Avukat Sibel Suicmez'in konuşmalarıyla sona erdi.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024