İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
19.04.2022OrtakHAVVA ÇAPKIN HAZARKonya barosuna kayıtlı olarak fiilen 18 yıl avukatlık yaptım. İl değişikliği sebebi ile naklimi Ordu barosuna aldıracağım. Aynı ofisi paylaşabileceğim gider ortağı meslektaş arıyorum.5374613178
25.03.2022Tüm IlanlarGünel KerimovaBen Günel Kerimova, Azerbaycan Bakü doğumlu Türk vatandaşıyım. Azerbaycan da Uluslararası Hukuk Bölümünü bitirdim. Şu an güncel olarak Erciyes Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim ve yeminli tercümanlığımın yanı sıra adli bilirkişi tercüman olarak tercümanlık mesleğimi yürütmekteyim.  Bir Hukuk Bürosunda aktif olarak asistan, sekreter olarak çalışmak istiyorum. Aynı zamanda bu alanda Ordu Hukuk Bürolarında 4 yıllık kadar deneyimim vardır, işi gayet güzel bilmekteyim. Uyap sistemini biliyorum dosya sorgulama, yetki belgesi dilekçesi, mazeret dilekçesi, vekillikten çekilme dilekçesi, istifa dilekçesi, arabuluculuk başvurusu yapma İngilizce, Rusça , Azerbaycan ve Türkçe ana dilim gibi dillerini  biliyorum. Ayriyeten Word, Excel programlarına da hakimim. Belirttiğim gibi bir Hukuk Bürosunda asistan veya sekreter olarak çalışmak istiyorum.5326043001
17.03.2022Tüm IlanlarHasret Tomakin2020 yılı Gaziantep Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı verimli geçirdim, gider ortağı veya avukat almak isteyen hukuk bürosu aranmaktadır.5319383917
20.01.2022Tüm IlanlarSıla ÇağanSamsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adalet Bölümü mezunuyum. Şu anda Anadolu Üniversitesi AÖF Uluslar Arası İlişkiler okuyorum. Çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5446251305
18.01.2022OrtakERSİN YILDIZGider ortağı aranmaktadır.5339652524
10.01.2022OrtakFurkan yılmazadliyenin karşısında bulunan ofisime fazlalık oda bulunduğu için gider ortağı aramaktayım. Kirası uygundur5443553998
28.12.2021OrtakMehmet Can DalgıçAnkara da avukatlık mesleğime yeni başladım. Ordu ya sürekli olarak gidiş dönüş yapmam nedeniyle de birlikte çalışabileceğim meslektaş arıyorum. Ayrıca Ankara da kendi ofisimden iş ve duruşma takibi yapabilirim.5379708448
22.12.2021DiğerBerna YILMAZKırıkkale Hukuk mezunuyum. Stajımı ekim ayı sonunda tamamladım. Avukat olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5438450198
24.11.2021Tüm IlanlarBarış yiğitHukuk fakultesi mezunuyum. 2 yil sulh hukuk hakimliği ve 8 yil savcilik yaptım. Ohal doneminde ihraç oldum. Ünye -Fatsa yöresinde bir avukat bürosunda çalışmak istemekteyim.5352585964

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022