KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
Tarih: 26.07.2022| Okunma Sayısı: 159

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Bugün İstanbul Barosu’na kayıtlı bir meslektaşımız ilimiz sınırları içerisinde haciz esnasında fiziksel saldırıya uğramıştır.

Meslektaşımızın tarafımıza ulaşması sonrasında yönetim kurulu üyelerimizden Av. Elif Güney Katırcıoğlu kendisine refakat etmiş ve ifade aşmasına katılmak amacı ile Ordu Barosu Avukat Hakları Komisyonu adına müdahale talebinde bulunmuş, talebinin dosyada görevli Ordu Cumhuriyet Savcısı tarafından kabul edilmemesi nedeni ile dosyaya müdafii sıfatı ile katılım sağlamıştır.Meslektaşımızın fiziksel durumu ve mental sağlığı gayet iyi durumda olup şüpheliler gözaltına alınmış ve mevcutlu olarak savcılığa sevk edilmiştir.

Avukatın yaptığı işi ve adaletin sağlanmasındaki rolünü anlamayan bu kirli düşünce yapısının mesleğimize verdiği zararlar gün geçtikte artmaya devam etmektedir. Ancak Ordu Barosu olarak bu saldırıların son bulması için her türlü mücadeleyi her alanda vermeye devam edeceğiz.

Saldırganların cezalandırılması için süreci sonuna kadar takip etmekle birlikte meslektaşımıza karşı yapılan bu saldırıyı kınadığımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

Ordu Barosu Avukat Hakları Komisyonu

<<<Ekim 2022><<