Tarih: 12.04.2016| Okunma Sayısı: 944

“Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yılı Kutlu Olsun”

Türk polisi ülkemizin huzur ve güven ortamını en iyi şekilde tesis ederek, halkımızla güven ilişkilerini her zaman taze ve en üst düzeyde tutarak milletimizin ve bizlerin gönlünde her daim taht kurmuştur. Ve yine milletimizin güven ve desteği ile her türlü zorlu mücadeleden yüzünün akı ile çıkmasını bilmiştir.

Sadece güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırlanacak bir meslek değildir, her geçen gün artan ve değişen tehdit ve tehlikelere karşı sürekli olarak ihtiyaç duyduğumuz, güvenliğimizin teminatı olarak her zaman var olması gereken, bunun yanında toplum tarafından saygınlığının ve itibarının muhafaza edilmesi gereken ulvi bir meslektir.

Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, huzur ve asayişi temin eden, suç işlemesini önlemek ve işlenen suçluları adalete teslim etmek gibi zorlu görevleri yerine getiren ve Ülkemizin birliği ve bekası adına yılmadan çalışan Polis Teşkilatımızın yıl dönümünü kutlar, Ülkemizin geçirdiği şu zor dönemlerde ve nerdeyse her gün yenisini verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Ülkemizin her köşesini vatan benimseyip gece gündüz demeden, yılmadan azimle ve şevkle çalışan Türk Polisimizi kutluyor, sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024