İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
05.01.2021Avukatİrem BAKICIMerhaba, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı Ordu Barosu bünyesinde aktif olarak tamamladım. 2019 Kasım ayı itibariyle avukatlık ruhsatımı almış bulunmaktayım. Birlikte çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Herhangi bir seyahat engelim bulunmamaktadır. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.5426258338
04.01.2021Tüm IlanlarZehra ÇINAROrdu Adliyesinin karsısında Hukukçular İş Hanında Hukuk ofisim var. İki odalı. Gider ortaklığı düşünen kadın avukat arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.5320554628
03.01.2021OrtakYAREN TÜRKERGider ortağı aramaktayım. Ofis açmayı planlıyorum. Ofisin adliye taraflarında olması tercihim olacak.5302630452
27.12.2020Tüm IlanlarSıla Gül KarabıyıkHukuk bürosunda sekreter olarak çalışmak istiyorum. Ticaret meslek lisesi 2016 mezunuyum. Büro Yön.HUKUK Sekreterliği bölümünden mezun oldum. F ve Q klavye bilgim vardir. Bu işe ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim5337987106
24.12.2020Avukatİrem Sevde ÖZDEMİRGazi Üniversitesi mezunuyum. Stajımın 3. ayındayım. Mesleği öğrenebileceğim, çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5442116690
23.12.2020AvukatVAHİDE NUR BEYAZAnkara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2019 da mezun oldum. Üniversitenin eğitim dili 30 İngilizce olduğundan bir yıl İngilizce hazırlık eğitimi aldım. Avukatlık stajımı Adana da alanında etkin 40 yıllık köklü geçmişi olan bir hukuk bürosunda tamamlamış olup ruhsatımı almış bulunmaktayım. staj süremde dilekçe yazımı ve duruşmalar hakkında tecrübe sahibiyim. İcra takip ve dava işlemleri, iş davaları, Boşanma davaları, Ceza davaları, Dilekçe yazımı, UYAP kullanımı, müvekkillerle iletişim kurma ,icra dosyalarının işlemlerinin yürütülmesi konusunda bilgi sahibiyim. Ordu da Sigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. İlgilenenlere Cv yollayabilirim.5462694168
22.12.2020Tüm IlanlarDavut EfilSelçuk hukuk 2017 mezunuyum. Stajımı Ankara Barosunda tamamladım. Yanında SGK lı calisabilecegim avukat arıyorum.5062407327
22.12.2020AvukatBüşra DİNÇKaradeniz Teknik Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2019 yılında mezun oldum. Stajımı Ordu Barosu bünyesinde tamamladım ve ruhsatımı aldım. Çalışabileceğim bir hukuk ofisi arıyorum.5393089468
10.12.2020OrtakASUMAN AYDINERBirlikte çalışacağım gider ortağı arıyorum. Ofisim Şarkiye Mahallesinde Oskinin bir arka sokağında. Ortak olmak isteyenleri beklerim.5466964254
08.12.2020SekreterEmine Hatun TANRIKULUÜniversitede işletme bölümü bitirdim.Malimüşavir yanında çalıştım.Bilgisayar kullanımında word, excel, powerpoint, microsoft office programlarına hakimim.Avukat yanında çalıştım.Ofis ortamına hakimim ve ofis içinde çay kahve veya misafir karşıyamıyıda severim ofis dışında evrak talibi görevinde bulundum.5392751677
04.12.2020Tüm IlanlarBeyzanur ŞenyurtRecep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum. 1 yıl Rize Adliyesinde 30 iş günü Ordu Adliyesinde staj yaptım. F ve Q klavye kullanımım iyidir. Diğer bilgisayar programlarına da hakimimdir. Kişisel gelişim kurumsal ve kişisel imaj avukat iletişimi ve algı yönetimi sertifikam vardır. Yanında çalışabileceğim avukat aramaktayım5541943852
04.12.2020SekreterElif sezerAvukat yanında sekreterlik yapmak istiyorum5383125171
01.12.2020AvukatEsra UlusoyMarmara üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum. Şu anda adliye stajında olan bir stajyer avukatım.Yanında iş öğrenebileceğim ve çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5382893071
17.11.2020Tüm IlanlarNezihe Yağmur TATARHaliç Üniversitesi nde İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde okuyorum. Çevirilmesi gereken hukuki metinlerde katkı sunabilirim.552309556
06.11.2020Diğerelvin kılıçhukuk bürolarında sekreter olarak çalışmak istiyorum.5419056019
23.04.2021
AV. HALUK MURAT POYRAZ