İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 4, Kayıt Sayısı 50
07.02.2019DiğerSibel BulutMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2017 mezunuyum. Stajımı Ordu da tamamladım. Ücretli olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5438445917
31.01.2019DiğerGökçenur KILIÇMerhaba, ben Celal Bayar Üniversitesi 2. sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisiyim. Okulumuz gereği 4. dönem İntörn eğitim adı verilen eğitimi almak zorundayım. Bu eğitim 15 haftalık bir süreç. Herhangi bir sigorta işlemi yapılmayacak, ücrette inisiyatifinize kalmış. 10.02.2019 tarihine kadar ilanıma dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim.5344467773
09.11.2018Tüm IlanlarHasret gümüş22 yaşındayım. Amasya Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunuyum. Migrosoft programlarını iyi derecede biliyorum daha önce ön muhasebeci olarak çalıştım. Avukat yanında ofis ortamanında çalışabileceğim bir iş arıyorum5413529986
02.11.2018DiğerDEMET SALHitit Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2016 yılı mezunuyum. Üniversite Öğrencilerinin Demokrasi ve İnsan Hakları Bilincinin Geliştirilme Projesi katılım sertifikası, kariyer yönetimi ve liderlik seminer sertifikalarım bulunmaktadır. Microsoft office programlarını iyi derecede kullanıyorum. Ordu merkezde hukuk bürosunda sekreter olarak çalışmak istiyorum.5449677706
22.10.2018DiğerFurkan Emre VARICIMarmara Hukuk 2015 mezunuyum. Avukatlık stajımı Ordu da tamamladım. Askerlik vazifemi Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı olarak yerine getirdim. Ücretli çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5342030618
14.10.2018DiğerCANAN KIRCEİcra avukatı yanında 3 yıllık tecrübem bulunmaktadır. Hem ofis hemde adliye işlerinin tümünün takibini yapabilmekteyim. Tahsilat konusunda telefon ile müşterilerle irtibata geçme hususunda bilgiliyim. Ordu merkez de ikametgah etmekteyim. İş arıyorum.5385255767
08.10.2018DiğerEbru CANLIMerhaba,Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Stajımı Ordu Barosu nda tamamladım.Avukatlık yapabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5348296205
08.10.2018DiğerHalil YILMAZMerhaba Ben Halil YILMAZ İstanbul da 15 yıl boyunca avukat katibi Takip Memuru olarak çalıştım bu yıl itibariyle ünye ye taşındım ve iş arıyorum.5339313665
25.09.2018DiğerBüşra nur yatağan2018 Kastamonu üniversitesi basım ve yayın mezunuyum avukat yanında sekreter olarak çalışabileceğim bir yer arıyorum.5445051146
13.09.2018Tüm IlanlarSena ÇANAK2016 Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. 2017 Haziran ayında avukatlık ruhsatımı aldım. Hakim-savcılık mülakat aşamalarını beklediğim için herhangi bir iş başvurusunda bulunmadım. Artık avukat olarak çalışmak istiyorum. Yanında çalışabileceğim kendimi gelistirebilecegim bir iş arıyorum.546405487
12.09.2018DiğerSEBNEM HASANKADIOGLUAnkara barosu hukuk sekreterliği sertifikası ve bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahibim. Uzun yıllar Ankarada buyuk firma ve sahis avukatlarıyla calistim. Iyi derecede klavye kullaniyorum. Fatsada ikamet etmekteyim. Fatsada bulunan avukatlik burosunda ofis yönetimi ve sekreterlik alanında çalışmak istiyorum.5453027932
08.09.2018Tüm IlanlarAnıl GÜLERİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2013 yılı mezunuyum. Avukatlık stajımı İstanbul Barosu bünyesinde tamamlamış Temmuz 2017 tarihi itibariyle Ordu Barosu na kayıtlıyım. Yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum.5457897350
09.08.2018DiğerBEYZANUR ŞENYURTRİZE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 2018 MEZUNUYUM. 2 YIL RİZE VE ORDU ADLİYESİNDE STAJYER OLARAK ÇALIŞTIM.10 PARMAK KULLANABİLİYORUM.KİŞİSEL GELİŞİM KURUMSAL VE KİŞİSEL İMAJ, AVUKAT İLETİŞİMİ VE ALGI YÖNETİMİ SERTİFİKAM VARDIR. YANINDA ÇALIŞABİLECEĞİM AVUKAT ARIYORUM.5541943852
09.08.2018DiğerMelek AğırlamaOrdu Üniversitesi İibf işletme bölümü 2018 mezunuyum.Hukuk alanında kendimi geliştirmek istiyorum.Ünye de Hukuk bürolarında uygun işlerde çalışmak istiyorum. 05415482596541548259
24.03.2019
AV. HALUK MURAT POYRAZ