“Türk Polis TeÅŸkilatı'nın 171. Yılı Kutlu Olsun”

Türk polisi ülkemizin huzur ve güven ortamını en iyi ÅŸekilde tesis ederek, halkımızla güven iliÅŸkilerini her zaman taze ve en üst düzeyde tutarak milletimizin ve bizlerin gönlünde her daim taht kurmuÅŸtur. Ve yine milletimizin güven ve desteÄŸi ile her türlü zorlu mücadeleden yüzünün akı ile çıkmasını bilmiÅŸtir.

Sadece güvenliÄŸimiz tehlikeye girdiÄŸi zaman hatırlanacak bir meslek deÄŸildir, her geçen gün artan ve deÄŸiÅŸen tehdit ve tehlikelere karşı sürekli olarak ihtiyaç duyduÄŸumuz, güvenliÄŸimizin teminatı olarak her zaman var olması gereken, bunun yanında toplum tarafından saygınlığının ve itibarının muhafaza edilmesi gereken ulvi bir meslektir.

Devletimizin bölünmez bütünlüÄŸünü, halkımızın can ve mal güvenliÄŸini saÄŸlayan, huzur ve asayiÅŸi temin eden, suç iÅŸlemesini önlemek ve iÅŸlenen suçluları adalete teslim etmek gibi zorlu görevleri yerine getiren ve Ülkemizin birliÄŸi ve bekası adına yılmadan çalışan Polis TeÅŸkilatımızın yıl dönümünü kutlar, Ülkemizin geçirdiÄŸi ÅŸu zor dönemlerde ve nerdeyse her gün yenisini verdiÄŸimiz ÅŸehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Ülkemizin her köÅŸesini vatan benimseyip gece gündüz demeden, yılmadan azimle ve ÅŸevkle çalışan Türk Polisimizi kutluyor, sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.