AVUKATLAR GÜNÜNDE ORDU ATATÜRK PARKINDA ATAMIZIN HUZURUNDAYDIK

AVUKATLAR GÜNÜNDE ORDU ATATÜRK PARKINDA ATAMIZIN HUZURUNDAYDIK

5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meslektaşlarımız, Stajyer Avukatlarımız ile Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımları ile 5 Nisan Avukatlar Günü Çelenk sunma merasimimizi icra ettik.

Törenimiz, Baro Başkanımız Av. Sibel TORUN’ un günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarının ardından sona erdi.
Baro Başkanımız konuşmalarında,
“Tıpkı onun da dediği gibi ‘’umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır’’. Biz de, hiç bir zaman umudunu kaybetmeyenlerden olacağız. Savunma makamı olarak tüm bu olumsuz koşullara rağmen her daim yurttaşlarımızın yanında yer alacağız. Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını koruyacağız. 
Cumhuriyetimizin 100.yılında, onlarca kez yıkıma uğramış bu coğrafyada; umudumuz, dirayetimiz ve dayanışma ruhumuz bu ulusa her seferinde düştüğü yerden kalkma kudreti vermiştir. 

Acılarımızı unutarak değil, kaybettiklerimizin hatıralarından güç alarak; her bir meslektaşımızın avukatlık mesleğini layıkıyla, gururla icra edebilmelerini sağlayana kadar kararlılıkla hareket etmeye devam edeceğiz.
Umudu yeniden büyüten tüm meslektaşlarımızın Avukatlar Günü kutlu olsun!” sözleri ile tamamladı.
Hukuku üstün kılmak için çaba sarf eden hak ve adaletten yana olan Değerli Meslektaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlarız. 

Baro Başkanımızın Konuşmasının tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.
https://www.ordubarosu.org.tr/Detay.aspx?ID=147706