ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ÜN HUZURUNDAYIZ
29.Dönem Genel Kurul ve Seçimleri akabinde göreve başlayan Baro Başkanımız Sayın Av. Sibel TORUN öncülüğünde, Kurul Üyelerimiz ve TBB Delegelerimiz ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün mozolesine çelenk sunarak, ilke ve inkılaplarına bağlılığımızı yineledik.

Çelenk sunma merasiminin ardından Baro Başkanımız Sayın Av. Sibel TORUN, Anıtkabir şeref defterini imza ederek, tüm meslektaşlarımız adına tarihe şu notu düştüler;
 
Büyük Atatürk,

Ordu Barosu'nun 19. Başkanı, baromuzun kurul üyeleri ve TBB delegeleri ile huzurundayız.

Bize emanetin Cumhuriyet, fikri hür, vidanı hür, irfanı hür hukukçular olarak sahip çıkıyor, kararlı ve inançlı bir çift mavi gözün ışığında vatanımız için çok çalışıyoruz.

Bugün biz Türk Kadınları, Cumhuriyetimizin yılmaz neferi ve kurtuluş Mücadelesinde size yoldaşlık eden ninelerin torunları olarak, kendisine öncülük ettiğiniz ilk Türk Kadın Avukat Süreyya Ağaoğlu'nu örnek alarak senin ideallerini yaşatmaya ant içiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında ve sonsuza kadar Ordu Barosu Avukatları olarak savunma gücüyle bize öğrettiğin her değere sahip çıkmaya söz veriyoruz.

Büyük Atatürk,

Demokratik ve Laik Hukuk Devleti ilkelerini haiz Türkiye Cumhuriyeti, vatan sevdalısı evlatların, çocukların ve gençlerin sayesinde ilelebet payidar kalacaktır. 

Saygıyla, özlemle ve minnetle

Av. Sibel TORUN 
Ordu Barosu Başkanı
02 Kasım 2022