TBB YÖNETİMİNİ BAROMUZDA AĞIRLADIK
Tarih: 10.05.2022| Okunma Sayısı: 68

Türkiye Barolar Birliği  Başkanı Sayın Av. R. Erinç SAĞKAN, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. Ali BAYRAM Baromuza nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretleri kapsamında Baro Başkanımız Sayın Av. Sibel TORUN ve Yönetim Kurulu üyelerimizin eşliğinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Hilmi GÜLER, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Akif AKTAŞ, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Mesut BİLEN’ i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Giresun Barosu Başkanı Sayın Av. Soner KARADEMİR ve Türkiye Barolar Birliği Denetleme Kurulu Üyesi, Baromuz önceki dönem Başkanı Sayın Av. Haluk Murat POYRAZ’ da bulundular.

Ziyaretlerin ardından Baromuzda düzenlenen ve Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Av. Sibel SUİÇMEZ’ inde eşlik ettiği söyleşide, avukat ve stajyer avukatlarımızla bir araya geldiler.

Söyleşimizin ardından Baromuz Avukatlarından oluşan ve Şef Ata Bahri ÇAĞLAYAN yönetimde Türk Müziği Konserimizi, İl Protokolü ile birlikte Samsun Barosu Başkanı Sayın Av. Pınar GÜRSEL YILDIRAN, Öncei Dönem TBB YK üyesi Av. Gültekin UZUNALİOĞLU  onurlandırdılar.

Baromuz Türk Müziği Korosunun eşsiz sunumu için meslektaşlarımıza, keyifli sohbetleri, nazik ve güzel ziyaretleri için değerli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022