ÖDÜL TÖRENİ

Avukatlar Haftası kutlamaları kapsamında; Baromuz Kültür-Sanat Komisyonu tarafından, Ordu Ä°li genelinde bulunan ortaokullar arasında düzenlenen “Çocuk Gözünde Avukat ve Hukuk” konulu, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öÄŸrencilerimizin ödül törenini gerçekleÅŸtirdik.

Kompozisyon dalında birinci olan AkkuÅŸ Ä°MKB Yatılı Bölge Ortaokulu öÄŸrencisi Esra DUMAN, ikinci olan Özel Ordu DoÄŸa Ortaokulu öÄŸrencisi Heran Hayat BAÅžOÄžLU ve üçüncü olan Ulubey Åžehit Mitat Eren Ortaokulu öÄŸrencisi Enes ÇELENK ile resim dalında birinci olan AkkuÅŸ Ä°MKB Yatılı Bölge Ortaokulu öÄŸrencisi Yasemin TÜREDÄ°, ikinci olan Fatsa Büyükata Ortaokulu öÄŸrencisi Aslı AKKAN ve üçüncü olan Özel Ordu DoÄŸa Ortaokulu öÄŸrencisi Özlem EREN’e ödülleri ve plaketleri, Ordu Barosu BaÅŸkanı Av. Haluk Murat POYRAZ ve baromuz yönetim kurulu üyesi ve Kültür-Sanat Komisyonu BaÅŸkanı Av. Önder GÜLLÜ tarafından takdim edildi.

Avukatlar Haftası vesilesiyle, avukatlık mesleÄŸi ve genel anlamda hukuk alanında genç zihinlerde farkındalık oluÅŸturmak amacıyla düzenlemiÅŸ olduÄŸumuz kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öÄŸrencilerimizi tebrik eder, baÅŸarılarının devamını dileriz. Kendilerini yetiÅŸtiren kıymetli öÄŸretmenlerimize ve ailelerine teÅŸekkür ederiz.