KAN BAĞIŞI
Tarih: 3.11.2017| Okunma Sayısı: 1267

Baromuz Fatsa ilçesinde hizmet veren avukatlarımız kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Başkanlığımız ile Kızılay'ın işbirliğinde Fatsa adliye önünde başlatılan kan kampanyasına çok sayıda baro üyesi avukatımız katıldı.

Kampanya çerçevesinde Ordu Barosu Fatsa İlçe Temsilcisi Muammer Serin ile meslektaşlarımız ve adliye çalışanları kan bağışında bulundu.

Ordu Barosu Fatsa İlçe Temsilcisi Muammer Serin, "Sürekli olan bir ihtiyaca bağışta bulunmak istedik. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay Haftası'nda avukat arkadaşlarımız ve adliye çalışanlarımız kan bağışında bulundu. Bizler bu tür organizasyonda yer alıyoruz. Kan vermek hayat kurtarır" dedi.

Fatsa Kızılay Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ise, "Avukatlarımıza duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler ülkemizin kan ihtiyacını karşılamak için bağışçılarımızdan kan bağışlarını alıyoruz. Haftamız boyunca birçok etkinliği yapıyoruz. Kızılay halkımız için var" diye konuştu.

Kan Kampanyamıza destek veren tüm meslektaşlarımıza ve Kızılay Ordu Şubemize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024