ÖDÜL TÖRENİ
Tarih: 14.04.2017| Okunma Sayısı: 1422

Avukatlar Haftası kutlamaları kapsamında; Baromuz Kültür-Sanat Komisyonu tarafından, Ordu İli genelinde bulunan ortaokullar arasında düzenlenen “Çocuk Gözünde Avukat ve Hukuk” konulu, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin ödül törenini gerçekleştirdik.

Kompozisyon dalında birinci olan Akkuş İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Esra DUMAN, ikinci olan Özel Ordu Doğa Ortaokulu öğrencisi Heran Hayat BAŞOĞLU ve üçüncü olan Ulubey Şehit Mitat Eren Ortaokulu öğrencisi Enes ÇELENK ile resim dalında birinci olan Akkuş İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Yasemin TÜREDİ, ikinci olan Fatsa Büyükata Ortaokulu öğrencisi Aslı AKKAN ve üçüncü olan Özel Ordu Doğa Ortaokulu öğrencisi Özlem EREN’e ödülleri ve plaketleri, Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat POYRAZ ve baromuz yönetim kurulu üyesi ve Kültür-Sanat Komisyonu Başkanı Av. Önder GÜLLÜ tarafından takdim edildi.

Avukatlar Haftası vesilesiyle, avukatlık mesleği ve genel anlamda hukuk alanında genç zihinlerde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kendilerini yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024