STAJYER AVUKATLAR YARIŞIYOR

KARADENİZ BÖLGESİ ELEMELERİ”

14-15 MAYIS 2016 ANEMON OTELDE

GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR

Stajyer Avukatlarımızın; Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi kapsamında Türkiye Barolar Birliği ve Ordu Barosu Başkanlığı’ ca  tertip edilen ve bölge elemeleri sonrası finalinin Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Ankara da yapılacak “STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI KARADENİZ BÖLGESİ ELEMELERİ” 14-15 MAYIS 2016 tarihleri arasında ANEMON OTELDE baromuz ev sahipliğinde düzenlenecektir. Yarışmaya Baromuz stajyer avukatları haricinde Giresun, Samsun, Trabzon, Kastamonu, Tokat, Çorum, Zonguldak, Karabük ve Amasya Baroları katılacaktır.

Bu yarışma ile özellikle mesleğimizin geleceğine bir nebze katkıda bulunabilme telaşını ve heyecanını taşıyoruz.

Çünkü biliyoruz ki güçlü ve bağımsız bir yargılama iyi yetişmiş ve donanımlı avukatlarımızın varlığı ile mümkün olacaktır. Ve biliyoruz ki avukatlar adaletin ve bağımsız yargının teminatıdır.

Yarışmamız; Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Eğitim merkezi işbirliği ile gerçekleştirilecek olup Ordu Anemon Otelde 14 Mayıs Günü saat 09.00 da başlayacak ve 15 Mayıs Pazar akşamı saat 19.45 de sonuçların açıklanması ile son bulacaktır.

Değerli basınımızın bilgilerinize sunarız.

ORDU BAROSU BAŞKANLIĞI