ORDU

Tarih: 27.10.2015 | Okunma Sayısı: 856 | | |

DEĞERLİ BASINIMIZIN DİKKATİNE

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92. YILI KUTLAMA

Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşamakta olduğumuz bu günde, Ordu Barosu Başkanlığı olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; ülkemizin gelişmesinde ve milletimizin çağdaşlaşmasında emeği geçen insanlarımıza şükranlarımı arz eder, aziz vatan toprağı uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Gururla kutladığımız Cumhuriyetimiz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde görevimizin başında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün eşsiz dehasının eseri olan Cumhuriyetimizin Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisindeyken; O nun göstermiş olduğu ilke ve inkılapların ışığı altında ilerlemeye ve gelişmeye bunun yanında Adil, eşitlikçi ve yaşanabilir bir Türkiye için sürekli çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun…

ORDU BAROSU BAŞKANI

AV.İLHAN KURT