TİYATRO OYUNU
Tarih: 30.11.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 3220

PARDON BEKAR MISINIZ YILIN KOMEDİSİ 22 ARALIK 2014 KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DE

Pardon Bekar mısınız? 22.Aralık Pazartesi Akşam Kültür Sanat Merkezin,de Ordulu Tiyatro Severlerle Saat 20,de buluşuyor.

Oyuncu Ahmet Çevik, 2014 yılında kendi adını taşıyan tiyatrosunu kurarak türkiyenin her yöresinde sahneleyeceği “Pardon Bekar mısınız?” adlı oyunu sergilemek için Ordu iline geliyor 22 Aralık 2014,de ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİ büyük salonda sergilenecek oyunda .Aslen Ordulu olan SELİN BAYRAKTARDA röl alıyor oyunda ünlü sanatçı TÜĞBA ÖZAY AHMET ÇEVİK SİNAN BENGİNER DOST ELVER ENDER GÜLÇİCEK HAKAN KUTLAY KUTLU ŞEHMUŞ AKBULUT YAĞIZ SARAL MERAL KÜÇÜKEROL da röl alıyor
Oyunu yöneten 2014 en iyi tiyatro yazarı ödülünü alan APO KAYA yönetdiyor oyun konusu
Huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı 2 öğrenciyle çatkapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu’nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmacayı anlatan oyun 2 perdeden oluşuyor.

Bekârlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin yeni kurbanları Damla ve Burcu olmuştur. Ev sahibi olmanın verdiği yetkilere dayanarak oluşturduğu yasalarıyla ve kendince yeniden yorumladığı “namus” kavramına olan derinden bağlılığıyla hayatı kiracılarına zehir eder. Ama kendisi için hazırlanmış ilahi tokattan habersizdir.
Ahmet Çevik kimdir.
12-05-1972 yılında istanbulda dogdu. İlk orta lise universiteyi istanbulda bitirdi. 1992 yılında Levent KIRCA Oya BAŞAR tiyatrosuna katıldı. Tiyatro kariyerine burda başlayan Ahmet ÇEVİK Levent KIRCA ve Oya BAŞAR ile “Hangi yüzle?, Toros canavarı, Memleketimden insan manzaraları, Ateşin düştügü yer, Azınlıklık, Ali baba ve kırk haramiler adlı oyunlarda rol aldı. Ahmet ÇEVİK tıyatrosunu kurduktan sonra “Her Yöne 90 Dakika” oyunu ile kariyerıne devam ediyor.

10 Şubat 1978'de İstanbul'da doğmuştur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şairolan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.
Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.
Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spordallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motorsiklet tutkusu ile tanınır.
Menkenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı'Sonradan Görmeler' televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.
1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasnda ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.
1996 sonrası kariyerinin temel taşları şu şekilde sıralanabilir:

1997'de Mahsun Kırmızıgül ile 'Hemşerim' TV dizisinde oynamış,'Aynalı Tahir' TV dizisinde bir yardımcı rol üstlenmştir.
1998'de bir özel TV kanalında otomobil dünyası temalı bir program sunmuştur.
1999'de 'Çiçek Taksi' TV dizisinde oynamıştır.
Sonraki yıllarda, 'Zehirli Çiçek', 'Yapayalnız' ve 'Bizim Otel' gibi TV dizilerinde önemli roller almıştır.
Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programını sunması kariyerinde belirleyici bir aşama olmuştur.
2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir.
Ferhan Şensoy'un sahneye koyduğu 'Dün Gece Ormanda Çok Komik Birşey Oldu' oyunu ile öğrencilik yıllarının aşkı tiyatroya dönüş yapmıştır.

Sinan Bengier kimdir, Levent Kırca‘nın “Olacak O Kadar” adlı programında “Tam teçhizatlı haber kameramanı Cevat Kelle” karakteriyle tanındı.
Sinan Bengier, 31 Mart 1948 tarihinde Ankara’da doğdu. ilk,orta ve liseyi Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde okudu. 2 abisi vardır. Mustafa Kemal Lisesindeyken Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Gençlik Kültür Merkezinde tiyatro kurslarına gitti. 1969 yılında ilk tiyatro denemesi “Kargalar Okulu” diye bir oyunda Kapıcı rolüydü. Daha sonra lisede öğretmenlerinin teşviki ile Okul tiyatrosunda 1970 yılında Cevat Fehmi Başkut‘un “Göç” adlı eseri,ertesi sene Necati Cumalı‘nın Nalınlar adlı eserinde oynadı.
1968 hava astsubayı olarak mezun olmuştur, daha sonra ordudan ayrılmıştır.
1969 yılında amatör olarak tiyatroya başladı. 1971′de Karagöz Çocuk Tiyatrosu’nda profesyonel oldu. Daha sonra Ankara Oyuncuları, Asaf Çiyiltepe Sahnesi, Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Halk Tiyatrosu ve Oya Başar- Levent Kırca Tiyatrosu, Beşiktaş Kültür Merkezi, Kaktüs Kabare Tiyatrosu’nda yaklaşık altmış oyunda görev aldı.
1974 de kötü bir rahatsızlık geçirdi. O yıllarda 42 kiloya kadar düştü. Doktorlar “6 ay ömrün var” dediler ama o iyileşti.
Ankara Etibank da 1974 ten 1984 kadar yaklaşık 10 yıl memur olarak çalıştı.
1984 de Levent Kırca‘nın teklifiyle İstanbul’a geldi. Olacak O Kadar ve Levent Kırca ile 10 sene çalıştı. Levent Kırca’nın “Olacak O Kadar” adlı programında “Tam teçhizatlı haber kameramanı Cevat Kelle” karakteriyle tanındı.
1995 yılında bir 10 yıl çalıştığı BKM Oyuncuları’na katılan Sinan Bengier, ve onlarla birlikte bazı filmlerde rol aldı. Erkeksen Seyret, Bir Demet Tiyatro, Olacak O Kadar, Çılgın Bediş, Esir Şehrin İnsanları, Bir Filiz Vardı, dizilerinde oynadı.
“Otogargara”, “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” ve “Bana Bir Şeyhler Oluyor” oyunlarında ve “Vizontele” filminde rol aldı.
Sinan Bengier 1977 yılında evlendi. Zeynep adında balerin olan kızı vardır.
Tarih : 22 ARALIK .2014
Saat : 20.0 0