YÖNETİM KURULUMUZUN ZİYARETİ
Tarih: 21.11.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2273

Baro Başkanımız Av. İlhan KURT ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanımız Av.İlhan KURT,Başkan Yardımcımız Av. Turgay ÇELİK,Genel Sekreterimiz Av.Atilla TÜRK, Saymanımız Av.Birsen UÇAR Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Adem ÇALIŞ,Av. Cemil PALAVAR ve Av. Sibel TORUN makamlarında Sayın Vali İrfan BALKANLIOĞLU ' nu ziyaret ettiler. Sayın Valimiz " ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Toplumu oluşturan bireylerin yaşama ve savunma hakkı başta olmak üzere, tüm hak ve özgürlüklerin hukuk önünde eşit bir şekilde kullanılmasında Avukatlık Mesleğinin ve Baro’nun önemli bir yeri vardır. Yargılama sürecinin en önemli ayaklarından birisi de müdafa makamıdır. Ayrıca, hak ve adaletin tecelli etmesinde ve ortaya çıkmasında avukatlık mesleği son derece önemlidir”dedi ve nezaket ziyaretlerinden dolayı Ordu Baro Başkanlığı görevine yeni seçilen Av.İlhan KURT ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Baro Başkanıız ise, ”Sayın Valimizin hukukcu olması baro olarak bizi sevindirdi ve mutlu etti. Adalet Mülkün Temeli. Dolayısıyla, hukukun olmadığı yerde adalet ve devlet olmaz. Baro olarak Valiliğimizle her türlü işbirliğine hazırız. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” diye konuşarak ziyaretlerini tamamladılar.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024